Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen binada imal yazar, montaj ve onarma proseslerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile mesuliyet tuzakıyoruz.

Türkiye’de yöresel yönetmeliklere bakılırsa ne örgülarda yangın kapısı tutunmak zorunludur bakacak olursak;

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları iri kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapları bazı yapı taşı dahişenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı içki ve ısıya dayanıklı ahşap kabil.

Yangın kapılarının ve daha birkötü yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın kesinlikle katkısızlandığını öğrenmek üzere asliye durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

1 mm yahut elan sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına nazaran çok daha oflaz ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden fiyatı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın ammaçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında özen edilmesi müstelzim uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem nöbetlevinin yitirilmemesi dâhilin hem de merdivenin yalnızca amacı bâtınin kullanılabilmesi dâhilin bu unsura ilgi edilmelidir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangına karşı güvende tutmak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların yaşama eminğini Yangın Merdiveni Kapısı tedariklemek amacıyla kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla emniyet örgütleme etmekteyiz.

Yangınlar gâh o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği bile eritebilmektedir. Hak takılmış bir yangın kapısı binanın derunindeki yapı sakinlerinin dışarı tahliyesini mukannen süre güvenli hale getirir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki vukuf birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek hayat alanlarınıza kıymetiharbiye katmayı hedeflemektedir.

Panik Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanlar panik olabilir ve bulundukları vadiı bırakma geçirmek gerek. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolayca kullanıma ehil olan baplar sebebiyle insanların ürkü durumu azalır ve güvenli çıkış sağlamlanır.

Report this wiki page